به گزارش روابط عمومی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی؛ حسن اسعدی، در این باره بیان کرد: یکی از مهمترین اقدامات پالایشگاه هفتم تشکیل کارگروه پژوهش، خلاقیت و نوآوری می باشد که با انجام این مهم بستر رشد و شکوفایی کارکنان و پیشبرد اهداف پژوهشی، استراتژیک و عملیاتی در این پالایشگاه فراهم می گردد.
وی با اشاره به ارتباط گسترده پالایشگاه هفتم مجتمع گاز پارس جنوبی با دانشگاه و شرکت های دانش بنیان تصریح کرد: دانشگاه و شرکتهای دانش بنیان با تحولات گسترده در رشد و توسعه کشور در حوزه های مختلف تاثیرات بسیار زیادی دارند و اکنون مجتمع گاز پارس جنوبی با حمایت و ارتباط گسترده، ایجاد فضای همدلی و تعامل با دانشگاه و شرکت های دانش بنیان توانسته گام های مهمی را در حوزه رونق اقتصادی و تولید بردارد.
اسعدی ; در نشست با کارکنان برتر کارگروه پژوهش، خلاقیت و نوآوری ادامه داد: کارکنان و جوانان خلاق و پژوهشگر در پالایشگاه هفتم پارس جنوبی توانسته اند در سالهای اخیر با انجام فعالیت های پژوهش محور نقش آفرین باشند و حول محور نوآوری، همسو با افزایش بهره وری و تولید حرکت کنند.
مدیر پالایشگاه هفتم مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: مجتمع گاز پارس جنوبی نماد صنعت و دانشگاه می باشد و توانسته ایم در سال های اخیر با استفاده از طرحها و برنامه های نوآورانه، بکارگیری قطعات و تجهیزات داخلی این مهم را رونق ببخشیم.
اسعدی گفت: کارگروه پژوهش و خلاقانه در بازه زمانی دوسال اخیر 14 جلسه کارگروه تشکیل شده و این کارگروه توانسته 1 مورد پایان نامه کارشناسی ارشد و 2 پایان نامه دکترا را مورد حمایت قرار دهد.
اسعدی تصریح کرد: درهمین بازه زمانی، بیش از 11 موضوع پژوهشی درکارگروه پژوهش، خلاقیت و نوآورانه پالایشگاه هفتم مجتمع مطرح شده که 6 عنوان برتر در قالب پروژه پژوهشی در سایت مجتمع گاز پارس جنوبی درج گردد.
وی به مهمترین طرح ها و اقدامات شاخص این کارگروه نیز اشاره نمود و تشریح کرد: این کارگروه توانسته در بازه زمانی فعالیت خود ، طرح بسیار مهم کاهش دی اکسید کربن از اتان ، شناسایی ولتاژ اضافی در پالایشگاه هفتم، طرح های اصلاحی جهت فرمان پذیر کردن شیرهای واحد 104 را با موفقیت ثبت نماید.
مدیر پالایشگاه هفتم پارس جنوبی ادامه داد: بالا بردن ثبات تولید با یافتن عیوب مشکلات پی ال سی ایستگاه برق پالایشگاه هفتم و بهینه سازی حفاظت الکتریکی کمپرسورهای واحد 104 از جمله اقدامات شاخص این کارگروه می باشد.