به گزارش خبرنگار شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی؛ وهب محمدی، سرپرست منابع انسانی پالایشگاه هشتم پارس جنوبی با اشاره به اهمیت این موضوع گفت: در راستای حفظ شان و کرامت کارکنان پیمانکاری شاغل در پالایشگاه هشتم و بمنظور یکسان سازی غذای نیروهای پیمانکاری و رسمی سالن رستوران این مجموعه افتتاح شد.
محمدی ادامه داد: یکی از مسائل مهم در این امر حذف غذای یکبار مصرف بوده و با توجه به اینکه همواره ظرفیت واقعی سالن پخت و سرو رستوران شماره 1 این پالایشگاه با محدودیت خدمات رسانی به کلیه ی همکاران مواجه است تلاش گردید با جلب حمایت های مدیریت محترم پالایشگاه نسبت به بازسازی و بهسازی رستوران ساختمان راه اندازی مستقر در ضلع شمال شرقی پالایشگاه اقدام شود.
وی گفت: یکی دیگر از موارد مهم در راه اندازی این سالن، نزدیکی رستوران به محل کار نیروهای عملیاتی می باشد که موجب افزایش انگیزه و ارتقاء رضایتمندی همکاران خواهد شد.
محمدی با تقدیر و تشکر از مدیر پالایشگاه و همکاران این مجموعه در بخش های مستغلات و خدمات رفاهی تصریح کرد: طرح یکسان سازی غذا در حال حاضر برای ۱۰۰ درصد نیروهای پیمانکاری شاغل در این پالایشگاه اجرا می گردد و همچنین بالغ بر ۹۰ درصد کارکنان غذای خود را در رستوران سرو می نمایند.
وی ادامه داد: با برنامه ریزی موثر نسبت به حذف ظروف یکبار مصرف برای نفرات باقی مانده و بهره مندی آنان از ظرفیت های موجود در رستوران های پالایشگاه در آینده نزدیک اقدام خواهیم کرد.